W&H Мобилни приложения

Търсите информация за W&H в движение? Независимо дали за ежедневните актуални новини, най-новите видео ръководства, най-важните акценти за продуктите или интерактивните презентации - с безплатните приложения на W&H за вашия смартфон или таблет, вие винаги сте част от W&H. Можете да прегледате текущите мобилни приложения на W&H тук. Заслужава си да ги проверявате редовно – ние непрекъснато разширяваме нашата информация.

W&H AR

Аугментирана реалност

Насладете се на един изцяло нов начин за възприемане на света. W&H Аугментирана Реалност (AR) прави печатните материали да оживяват на страницата в едно напълно ново и интерактивно измерение.

Свалете приложението, стартирайте го и го насочете към снимката (появява се като маркер стрелка) с иконата W&H AR. Печатната снимка магически се превръща в 3D анимационна снимка или видео.

Прочетете повече

Инсталирайте сега!

W&H News Приложение

За секунди! С висока скорост!

Да бъдете информирани никога не е било толкова лесно и приятно. Актуална информация безплатно и директно на вашия iPhone, iPad, Android или iPod Touch.

Новото W&H News приложение е на разположение безплатно за лекари по дентална медицина, студенти и всички любители на денталната наука. Получавате достъп до всички новини, доклади и изследвания или изследвате различни видео материали на W&H.

Прочетете повече

Инсталирайте сега!

Тапет за работен плот

W&H Тапет за работен плот

Тапетът е важна част от работния плот на компютъра. Той придава индивидуалност на работното място. Сложете на вашия компютър, смартфон или iPad тапет за работен плот на W&H.

Можете да изтеглите подходящия формат на тапет безплатно.
Всички формати